5 september, 19:00 | Het is eindelijk zover. Het nieuwe Nakama jaar is begonnen! Oké het nieuwe schooljaar dan helaas ook weer. Maar dat is een bijzaak.

Bij dit nieuwe Nakama jaar horen ook weer nieuwe Nakama avonden! 5 september gaan wij weer gezellig bij het buurtcentrum de kooi van start. Vanaf 19:00 zijn alle Nakama leden daar weer welkom in dezelfde zaal als vorige keer. Deze is na binnenkomst aan de rechterkant van de eetzaal te vinden. De deur zal tot 19:30 openstaan. Daarna gaat deze dicht voor het geluid maar kan je hem zelf gewoon nog open doen. Als je het niet kan vinden, vraag het dan gerust aan degene achter de bar. Deze is na binnenkomst aan je linkerkant te vinden.

Net als vorige keer zullen er weer spelletjes, manga en gezelligheid zijn. Om goed te maken dat het er vorige keer niet van is gekomen zal er deze keer ook Kobayashi’s Dragon Maid op de beamer draaien. We hebben erg goede feedback terug gehad van jullie vorige keer en we gaan proberen deze zo goed mogelijk toe te passen. Zo zal in ieder geval de tafel indeling verbeterd worden.

We hopen dit jaar weer goed van start te kunnen gaan en Nakama steeds leuker te kunnen maken. Tot dan!