Nakama

Leidse Vereniging voor Japanse Popcultuur

Het Bestuur

Onze vereniging wordt geleid door een vijftal wijze en aantrekkelijke personen. Deze mythische wezens worden ook wel “het bestuur” genoemd.

Het 2e bestuur van L.V.J.P. Nakama bestaat uit:

Michael Hoogenboom

Michael Hoogenboom

Praeses

Mijn naam is Michael Hoogenboom en ik ben 23 jaar, derdejaars student Elektrotechniek te Hogeschool Utrecht en de tweede Praeses van LVJP Nakama.

Ik zal eerlijk zijn, goeie kans dat ik niet de grootste weeb ben in de vereniging en zelfs dan niet op de traditionele manier. Ik ben een groot van Japanse komedie en het japanse showworstelen, naast een goed handje vol anime natuurlijk. Tevens ben ik een groot van videogames en meerdere traditionele games, zoals boardgames en TTRPGs.

Als Praeses hoop ik mensen enthousiast te maken voor de vereniging en zal ik het bestuur (proberen te) temmen.

風になれ

Nilesh Ramcharan

Nilesh Ramcharan

Ab-actis

Hey, ik ben Nilesh, 21 jaar oud, tweedejaars student interactietechnologie en ben jullie Ab-actis.

Ik ben de echte gamer otaku, ik kijk al anime sinds ik het me kan herinneren met een paar favorieten waaronder Made in Abyss, Konosuba en Psycho Pass. Verder specialiseer ik me in alle soorten games, ben een echte fan van de fighting game scene waaronder super smash bros en tekken. Ik ben ook een fan van “cultured anime” if you catch my drift😉 

Als ab-actis ben ik meer bezig achter de schermen voor Nakama maar dat zal me niet weerhouden om een leuke tijd met jullie te hebben.

Maarten Tuijl

Maarten Tuijl

Quaestor

Hey, ik ben Maarten, 22 en derdejaars student van de Leidse instrumentenmakers school. Niet echt een weeb maar zeker wel een grote fan van een hoop dingen uit Japan.

Ik bouw graag van alles waaronder tanks uit Girls und Panzer. Ook houd ik enorm van Japanse horrorfilms, City pop en Eurobeat.

Als penningmeester wil ik graag alles georganiseerd en overzichtelijk houden zodat er veel ruimte is voor leuke activiteiten. Van een drankje houd ik net zo veel als ieder ander en drink dit graag met jou.

Thomas van Schoonderwoerd den Bezemer

Thomas van Schoonderwoerd den Bezemer

Assessor Intern

Hallo hallo, mijn naam is Thomas en ik ben 21 jaar. Ik sta niet bekend om mijn kennis van Japanse popcultuur, maar ik vind het wel heel leuk om bij de verenigingsavonden te zijn en misschien wat te leren.

Mijn rol binnen het bestuur wordt assessor intern, wat betekend dat ik de commissies ga aansturen en hopelijk nog meer activiteiten voor elkaar kan krijgen buiten de gewone Nakamaavonden.

Didii Njamin

Didii Njamin

Assessor Extern

Hallo Kiddo’s. Het is je broer Didii, met een historische leeftijd van 259 maanden. Dit is 21,5 jaar. Ik studeer elektrotechniek op het MBO Rijnland, en zit nu in mijn 2de jaar. En komend jaar ben ik jouw Assessor Extern.

De Japanse cultuur was iets waar ik als kind al aan werd blootgesteld. Toen ik in groep 5 zat heeft mijn broer mij geïntroduceerd aan One Piece. Zo begon mijn lichte anime verslaving van 149,9 dagen, voor nu. Tegenwoordig lees ik meer manga in tegenstelling tot het kijken van anime.

Als de sociaalste, haha opscheppen, van de vereniging hoop ik veel contact te leggen met andere organisaties en wat leden te werven. Laten we er een gezellig en chaotisch jaar van maken.