Nakama

Leidse Vereniging voor Japanse Popcultuur

Het Bestuur

Onze vereniging wordt geleid door een vijftal wijze en aantrekkelijke personen. Deze mythische wezens worden ook wel “het bestuur” genoemd.

Het 1e bestuur van L.V.J.P. Nakama bestaat uit:

Kees Vaes

Kees Vaes

Praeses

Hoi hoi, ik ben Kees, 19 jaar, tweedejaars student informatica en de eerste Praeses van L.V.J.P. Nakama.

In april 2019 had ik het samen met Jazzlyn, onze Ab-actis, over het gebrek aan studentenverenigingen voor anime fans in Leiden. Zo’n maandje later richtte wij de eerste Leidse studentenvereniging voor Japanse popcultuur op.

Ik ben natuurlijk gek op anime en mijn favoriete anime is “Koe no katachi” maar eigenlijk vind ik alles van Kyoto Animation wel geweldig. Ik hoop met Nakama vele leuke nieuwe anime fans te ontmoeten en er een gezellige tijd van te maken.

Ik zal mijn uiterste best doen om als eerste Praeses een goed voorbeeld neer te zetten en hoop er iets moois van te maken.

Jazzlyn Tan

Jazzlyn Tan

Ab-actis

Eyy, ik ben Jazzlyn, ben 19 jaar en zal de taken van de Ab-actis op me nemen. Ik studeer informatica en zit in het tweede jaar.

Ik vind anime echt een geweldige mediavorm en kijk het veel. Naast anime lees ik ook manga’s. Als je een aanbeveling hebt hoor ik het graag!

Als ab-actis houd ik me bezig met de administratie en notulen. Ook zal ik de contactpersoon tussen de leden en het bestuur zijn.

PS: Ik ben een fujoshi 🙂

Wesley Richardson

Wesley Richardson

Quaestor

ちゃろ~,

Ik ben Wesley, ook wel beter bekent als de opperweeb. Ik ben geobsedeerd in het verzamelen van Figures, Manga, Tapstery, VNs en eigenlijk alle soorten anime merchandise.

Verder hou ik me bezig met het leren van Japans door zelfstudie, anime kijken, VNs lezen etc. Ik studeer Informatica (Software Engineer) aan Hogeschool Leiden.

Ik zit nu in het 2e jaar van mijn studie. Mijn rol in L.V.J.P. Nakama is Quaestor. Als bestuurslid zal ik proberen om zoveel mogelijk “otaku/weeb” activiteiten te laten plannen.

よろしくお願いいたします。

Sabrina Winkel

Sabrina Winkel

Algemeen bestuurslid

Hey viewer, ik ben Sabrina. Ik ben 20 jaar en ik studeer rechten aan de Hogeschool Leiden. Zoals je heb gemerkt zijn alle andere bestuursleden informatica studenten, maar net zoals hun ben ik anime fan.

Wesley is hier de opperweeb maar ik heb ook een paar figurines. They’re very cute. Ik kan je een paar mangas and anime’s aanraden. Als je er eentje kent met een goed verhaal, let me know!

Als algemeen bestuurslid hoop ik nieuwe mensen aan te trekken tot de vereniging en het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken.

See you there!

Mart Cornelisse

Mart Cornelisse

Algemeen bestuurslid

Heya! Mijn naam is Mart en ik ben 19 jaar. Ik studeer Informatica aan de hogeshool in Leiden.

Je zal me misschien niet gaan kennen als de grootste weeb van het bestuur. Maar een anime/japanse cultuur fan ben ik zeker! Mijn steam-library staat vol VNs en ik heb ook het een en ‘t ander aan mangas op mijn boekenplank staan. Ik heb ook veel retro gaming consoles en handhelds waar ik me ook flink mee bezig hou.

Als algemeen bestuurslid hoop ik veel mensen enthausiast te kunnen maken voor LVJP Nakama en er vooral een heel gezellig clubje van te maken!

これを読む人は誰でもクレイジーです